Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » CRISSY ( Middelmaatje )

CRISSY ( MIDDELMAATJE )

CRISSY VRIENDELIJK VROUWTJE ZOEKT EEN EIGEN MANDJE

is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van ( binnenkort beschikbaar )

Crissy is een vriendelijk vrouwtje die alles nog dient te leren. Ze is lief met andere honden maar erg verlegen naar mensen toe. natuurlijk niet vreemd als je al een tijd in een asieltje zit. Met liefde en geduld en tijd zal Crissy een leuk kameraadje worden voor haar baasje.

Wij zoeken voor Crissy een baasje die haar het huiselijke leven wilt leren, dat zou geweldig zijn met een gelijkwaardig hondenmaatje waar Crissy zich aan op kan trekken. Een baasje met inzicht, tijd, liefde en geduld, en Crissy de ruimte geeft om te acclimatiseren.

Wij plaatsen Crissy niet in een gezin met kinderen. Crissy heeft een rustige omgeving nodig waar ze alles kan leren.

Crissy kan aan de riem lopen maar dient wel meer geoefend te worden

Nicoleta onze contactpersoon verteld:

Crissy zit al weer wat jaartjes in het asiel. Gelukkig is dit geen asiel waar honden het slecht hebben zoals de meeste asielen in Roemenië. Crissy en haar soortgenoten worden goed behandeld.

Helaas door een corrupte burgemeester mochten de honden niet geadopteerd worden. Daar is gelukkig verandering in gekomen. Het word nu wel tijd dat Crissy eindelijk de kans krijgt om geadopteerd te worden

Zodra de juiste match is gevonden mag Crissy met de happy-bus naar Nederland reizen.

In haar geboorteland maakt zij geen kans op een liefdevol leven.

Naam: Crissy
Geslacht: Vrouwtje
Geboren: Juni 2014
Type; Prachtige kruising
Formaat: Middelmaat (45/50)
Energieniveau: middelmatig
Kan met kinderen: Ja maar wij plaatsen haar niet met kinderen
Sociaal: Ja wel na acclimatiseren
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Chrissy is: € 295,00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst