Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » CHRISSY ( Middelmaat )

CHRISSY ( MIDDELMAAT )

PRACHTIGE LIEVE CHRISSY,
CHRISSY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Ons contact Mira was getuigen dat kinderen dit kleine meisje als oud vuil behandelde en weggooide als afgedankt speelgoed... Zij bedacht zich geen moment en nam dit prachtig kleine meisje mee naar huis.

Chrissy is haar naam,  zij mag op reis naar haar nieuwe baasjes, tot die tijd wordt zij liefdevol opgevangen door Mira en haar man, grote rescue-broer Cody en de overige dieren. Chrissy verblijft binnen een huiselijke situatie tot haar nieuwe baasje haar een thuis geeft.

Naam: Chrissy
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren medio juli 2018
Type: Prachtige onbekende kruising
Formaat: Normale middelmaat (45-55 cm)
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, wel in het begin begeleiden
Gesteriliseerd: Wordt gedaan

Als de juiste match gevonden is mag Chrissy afreizen naar haar nieuwe baasje in Nederland.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans tot een liefdevol leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor CHRISSY is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com