Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » CHLOE (Middelmaat)

CHLOE (Middelmaat)

CHLOE MOOIE SOCIALE LIEVE MEID

Chloë is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van Chloë via onderstaande links

Kijk eens hoe lief ze is
Lekker knuffelen
oh wat zou ze graag even met de buren spelen

Chloë vrolijke sociale lieve meid. Chloë is vriendelijk met iedereen zowel de verzorgers als de andere honden ze is altijd blij. Chloë houdt van aandacht in de vorm van een aai of een knuffel.

Voor Chloë zoeken wij een baasje, die inzicht heeft en met haar een vertrouwensband wilt opbouwen.

Bent u het baasje voor Chloë?

Chloë werd in 2017 geboren, haar mama beviel naast een schoolgebouwtje. In 2018 werd Chloë gevangen door de hondenvangers, en is ze gelukkig daarna door Crina onze rescuer in Roemenie gered.
Chloë is ondergebracht in het prive asieltje van Crina.

Chloë heeft in haar geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Chloë afreizen naar Nederland.

Naam: CHLOE
Geslacht: Teef
Leeftijd: Ongeveer 3 jaar (2017)
Formaat: Middelmaat, 45-50 cm Ongeveer 22 a 24 kg
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: normaal
Kan met kinderen: Ja >12 jaar obv ouders/verzorger geen druk gezin
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email naar ons sturen, dan kunt u het intakeformulier hier downloaden en deze volledig ingevuld aan ons verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

De onkostenbijdrage voor CHLOE is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.