Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » CAFI ( Middelmaat )

CAFI ( Middelmaat )

VITALE SUPER LIEVE CAFI,
CAFI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Deze mooie, vitale, vrolijke levensgenietster is gered uit het openbare asiel van Mihailesti in Roemenië door ons contactpersoon Lara en verblijft nu in een klein privé asiel.

Cafi is super lief en aanhankelijk houd van lekker rennen, lange wandelingen en van water!
Ze loopt goed mee aan de lijn, en een ritje mee in de auto vind ze ook fantastisch!

Eten doet ze het liefst even op haar gemak in haar eentje. en in het begin zal ze een plasje in huis kunnen doen omdat ze de structuur van een eigen familie niet gewend is, maar begeleiden met een positief beloning systeem zal Cafi snel door hebben wat er van haar verwacht word.

Cafi kan goed met reuen opschieten omdat ze daarmee in de opvang verblijft er is geen teefje aanwezig dus weten we niet hoe ze is als haar huisgenootje een teefje wordt.

Paarden vind ze ook niet zo leuk, bij de vorige opvang aten de paardjes haar eten op...

Wij staan in direct contact met de opvang van Cafi.

Naam Cafi
Geslacht: Teefje
Leeftijd: 8 jaar (in haar paspoortje staat 10 jaar omdat in Roemenië de honden altijd ouder vermeld worden bij binnenkomst in het gemeente asiel)
Formaat: Middelmaat
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Nee
Chipregistratie: Ja
Gesteriliseerd: Wordt gedaan
Bijzonderheden: Cafi heeft een bloedtest gehad en alles is in orde.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Cafi naar haar nieuwe familie in Nederland toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een gelukkig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor CAFI is: 225,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com