Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » BYJOUX (Kleine middelmaat)

BIJOUX (Kleine middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

WELK ACTIEF BAASJE WILT SAMEN MET LEUKE GEZELLIGE BYOUX AKTIEF ZIJN?
Byjoux is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Byjoux
(Deze volgen binnenkort)

Byoux is een vriendelijk, speels en actief meisje, maar ook een slim hondje.

Byoux is een kruising terrier en heeft een baasje nodig die duidelijk is, maar ook meer onderneemt dan alleen een uitlaat rondje.
Byoux is een leuke hond en gek op andere honden. Op dit moment verblijft zij in een huiselijke situatie met andere honden.
Byoux kan absoluut niet samen met katten en vogels.

Voor Byoux zoeken wij een baasje met een gelijkwaardig stabiele hondenmaatje, waar Byoux zich aan op kan trekken.
Een baasje die inzicht, tijd (voor leuke activiteiten en hersenwerk ) maar ook met geduld zodat zij op haar tempo kan acclimatiseren binnen haar nieuwe thuis,

Byoux loopt mee aan de riem, en is gek op wandelingen en activiteiten.
Zij is een hondje die dat echt nodig heeft niet even een blokje om want dat is niet genoeg voor Byoux.

Een tuin is een vereiste voor plaatsing. Byoux heeft het nodig om tussendoor heerlijk te kunnen spelen, te snuffelen en genieten van het buiten zijn.

Heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn voor Byoux, dan nodigen wij u uit om het intakeformulier in te vullen.

Het verhaal van Byoux:
Bijoux werd samen met haar mama en broertjes door rescuer Florin gered. Zij leefden in een gevaarlijk drukke straat en de bewoners van de stad wilden het gezinnetje in het bos dumpen.

Zodra de juiste match is gevonden brengt men u in contact met de opvang waar Byoux nu veblijft, voor een kennismaking.

BYJOUX

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  2019

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Kruising terrier

Energy level: Gemiddeld/ Hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja, Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst