Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » BRIANNE (Grote middelmaat)

Brianne (Grote middelmaat)

SCHITTEREND TEEFJE BRIANNE
Brianne is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Brianne is een lief vriendelijk meisje en logeert in het prive asieltje van ons contact Crina.
Brianne kan al aan de lijn lopen, al dient dit in een nieuwe situatie wel weer geoefend te worden. Ze heeft een normaal energie niveau.
Brianne wil lekker met haar baasje gaan wandelen.
Brianne kan goed met andere honden opschieten maar dit mooie meisje heeft wel de behoefte om haar eten rustig op te eten, zonder dat ze door andere honden gestoord wordt

Denkt u een goede match te zijn voor Brianne en heeft u de tijd voor een jonge hond, dan vragen wij u het intakeformulier in te vullen.
Wij staan in direct contact met de opvang van Brianne.

Brianne haar verhaal:
Zo als zo vaak in Roemenië gebeurt, wordt de hond door de eigenaar gedumpt in het asiel! Het is een hel in de PS ( staats asielen ) in Roemenië voor honden! Brianne heeft geluk gehad dat ons contactpersoon haar gered heeft en meegenomen heeft naar haar prive asiel. Zodat wij voor haar een super baasje kunnen vinden.

Zodra de juiste match voor dit lieve meisje is gevonden reist zij met de happy-bus naar Nederland toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

BRIANNE

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : December 2019/ januari 2020

Formaat: Grote middelmaat

Type: Onbekend

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja,

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Bekijk hieronder de video's van
Deze volgen snel

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst