Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » BONNY (Middelmaat)

BONNY (Middelmaat)

VRIENDELIJKE EN LIEVE BONNY

Bonny is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

HELAAS ZIJN ER NOG GEEN GOEDE FOTO'S AANWEZIG, DEZE VOLGEN NOG! Bekijk de video's!
In verband met het slechte weer in Roemenie is het niet mogelijk om goede foto's te maken.

Bekijk hoe Bonny is via onderstaande links
Bonny wil wel spelen
Bonny en Clyde

Wij stellen u voor aan dit vriendelijke en hele lieve jong teefje met pluimstaart.
BONNY is een vrolijk speels meisje met vriendelijk karakter en erg geniet van aandacht.
Zij heeft voorheen een baasje gehad. Vermoedelijk samen met haar vriendje CLYDE.

Momenteel verblijft zij binnen een prive asieltje, maar dit is niet "thuis". Voor BONNY zijn wij op zoek naar baasjes die begrijpen dat zij dient te acclimatiseren en hier voldoende tijd voor vrij kunnen maken. Samen met haar gaan onderzoeken en ervaren wat leuke activiteiten zijn.

Haar verhaal: Ons contact Crina, trof Bonny en Clyde aan vlak bij de school waar zij werkt, zij kwamen direct naar haar toe voor aandacht en een aai. De honden waren van slag en zijn vermoedelijk daarvoor uit de auto gezet door de vorige baasjes... Onze stichting hoorde dit verhaal en besloot hulp aan te bieden.

Nu is CLYDE medisch reis klaar en kunnen wij op zoek naar zijn nieuwe baasjes. In haar geboorteland Roemenie heeft deze schoonheid geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: BONNY
Geslacht: Teef
Leeftijd: geboren medio begin 2020
Formaat: Middelmaat 45-48 cm 16-18 kg
Type: Prachtige onbekende kruising met pluimstaart
Sociaal: Ja, wel acclimatiseren
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met andere honden: Ja, CYDE is haar maatje, maar BONNY mag ook als enige hond geplaatst worden
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor BONNY is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.