Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » BIBI & JOLIE ( Klein )

BIBI & JOLIE ( Klein )

BIBI & JOLIE BEST FRIENDS FOREVER

Bekijk de filmpjes van dit duo door op onderstaande links te klikken
Jolie samen met Christina
Wat is het toch een schatje die Jolie
Ook Jolie houdt erg van knuffelen
Bibi geeft kusjes aan Christina
Bibi kan er maar geen genoeg van krijgen
Knuffelkontje Bibi
Kijk eens wat een leuk stelletje
Heerlijke knuffel tante Jolie
Lieve knuffel Bibi
Even knuffelen met Bibi. Ze deelt graag kusjes uit
Bibi en Jolie
Even lekker poetsen
In volgorde van zicht; Belle, Nina en Guus

Lieve Jolie

Kijk eens hoe lief wij allemaal zijn?

Vriendinnen voor het leven. Deze 2 lieve kleine meisjes, zijn onafscheidelijk. Wij denken dan ook dat zij familie zijn. Ze zijn ontzettend lief en genieten van de aandacht van de verzorgster.

Zij aan zij geven ze elkaar liefde en genegenheid. Daarom willen wij deze 2 kleine lieverds niet uit elkaar halen en zoeken wij voor beide een lief baasjes

Want dat verdienen zij.

Beide hondjes zijn ondertussen onderzocht en gevaccineerd. Beide zijn gezond verklaard en mogen officieel op zoek naar lieve baasjes.

Bibi is vermoedelijk de moeder van Jolie, beide hondjes zijn vriendelijk en aanhankelijk naar de verzorgers van het asiel, ook met de andere hondjes kunnen zijn prima opschieten :-)

Bibi en Jolie zij 2 van de 5 hondjes die in onze opdracht zijn gered en door onze stichting worden gesponsord totdat zij beide de koffertjes kunnen pakken voor dat enkeltje geluk.

Wilt u dit ontzettende lieve koppeltje een warm mandje geven? Een liefdevol thuis?

En realiseert u zich dat deze dametjes binnen een nieuwe situatie dienen te acclimatiseren, dat dit tijd en geduld vraagt, dan nodigen wij u uit ons intake-formulier in te vullen

Zodra het juiste baasje voor deze 2 meiden zijn gevonden reizen Bibi & Jolie zo snel mogelijk naar Nederland.

In hun geboorteland Roemenië hebben deze twee vriendinnen geen kans op liefde en geluk.

Naam:  BIBI

Geslacht: Teefje

Formaat: Klein

Leeftijd: 9-10 jaar zij is vermoedelijk de moeder van Jolie

Energieniveau: Gemiddeld

Type: Hele leuke kruising, lijkt op Corgi

kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen druk gezin

Kan met honden: Ja

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd: Wordt gedaan voor Adoptie

Naam: JOLIE

Geslacht: Teef

Formaat: Klein 30-35 cm 6-7 kg

Leeftijd: 2 jaar

Energieniveau: Gemiddeld

Type: Hele leuke kruising, met prachtige voetjes

kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen druk gezin

Kan met honden: Ja

Gesteriliseerd: Wordt gedaan voor Adoptie

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Bibi & Jolie samen : € 480,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.