Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » BESSIE (Middelmaat)

BESSIE  ( Middelmaat)

BESSIE LIEVE HERDER DAME
Bessie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Bessie
Wat een lieverd

Mooie dame
Bessie en haar verzorgster

Bessie is een hele lieve herder dame.
Zij  is vriendelijk ook naar andere honden toe en heeft echt een liefdevol  baasje nodig die met begrip en geduld haar kan begeleiden,
binnen een nieuwe huiselijke situatie. Bessie is een beetje verlegen, immers zit ze al een tijdje in een prive asieltje.

Voor Bessie zoeken wij een baasje met een gelijkwaardig honden maatje, waar Bessie zich aan op kan trekken.
Een baasje die inzicht heeft en weet wat een hond als Bessie nodig heeft.
Bessie loopt aan de riem maar oefening is nog wel nodig.

Wij plaatsen Bessie niet met kinderen, Bessie heeft een rustige omgeving nodig, met een goed afgezette tuin.

Heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn met deze lieverd. Dan nodigen wij u uit te reageren via ons intakeformulier

Nicoleta onze rescuer vertelt:

Bessie is een lieve hondendame die al lange tijd in een asiel verblijft.
Ondanks dat is ze heel vriendelijk naar de verzorgers toe en snakt naar wat aandacht.
Bessie is een verlegen hond maar met geduld zal ze opbloeien tot een prachtige hond die er zal zijn voor haar baasje.
Dit dametje verdiend een kans zeker omdat ze zo  ontzettend lief is.

Zodra de juiste match is gevonden mag Bessie meereizen met de Happy bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft Bessie geen kans og een veilig liefdevol leven.

BESSIE
Geslacht: Teef
Geboren: Juli 2012
Formaat: Normale Middelmaat (ongeveer 53 cm)
Gewicht 27 kg (moet nog iets aankomen)
Type: Kruising herdershond
Energie level: gemiddeld
Sociaal: Ja, dient te acclimatiseren
Kan met kinderen:  Wij plaatsen Bessie niet binnen een gezin met kinderen,
Kan met honden: Ja
Kan met katten: onbekend
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd; Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor BESSIE is: € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst