Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » AZZERA (Middelmaat)

AZZERA (Middelmaat)

AZZERA, PRACHTIGE JONGE HUSKY KRUISING

Azzera is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van dit lieve schitterende meisje, klik op onderstaande link

Mooie Azzera houdt wel van knuffelen

Poolhond liefhebbers opgelet! Azzera, een beauty van binnen en van buiten. Azzera is een lief aanhankelijk jong meisje, prachtige kruising husky.

Eerder werd deze schoonheid door ons contact Crina opgemerkt en gered. Nu logeert zij in het prive asieltje van ons contact Crina. Echter een hond zoals Azzera wilt graag buiten kunnen zijn om te spelen en te rennen. Dat kan nu niet.

En daarom zijn wij voor haar op zoek naar een fijne familie waar zij de ruimte heeft en een familie die begrijpt dat een hond zoals Azzera geen hond is om alleen buiten in de tuin los te laten lopen. Ook al is zij geacclimatiseerd.

Wij zoeken dus een toekomstige baas met enige kennis van dit type hond.

Zodra de juiste match is gevonden mag AZZERA afreizen naar haar nieuwe baasje, in Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam AZZERA
Geslacht: Teef
Formaat: Middelmaat 20 kg
Leeftijd: 1,5 a 2 jaar, geboren medio 2018
Type: Prachtige kruising husky
Sociaal: ja
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: Nee
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor AZZERA is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.