Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » AMBER (Middelmaat)

AMBER (Middelmaat)

AMBER is PRACHTIG zowel van binnen als van buiten,

Zij is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

AMBER, zachtaardig lief meisje, die een zachtkussen verdient na een zware tijd.

Ondanks dat zij ongewenst was heeft zij haar lieve karakter behouden.

Amber logeert bij een gastgezin. Binnen dit gezin verblijven meerdere opvang-honden, er zijn 2 zoontjes en de ouders.

Verantwoordelijke mensen die hun steentje bijdrage tegen het dierenleed.

Zij vangen Amber op met alle liefde en vertellen ons: "
Amber is een prachtige hond zowel van binnen als van buiten, een hond met weinig eisen.

Met  liefde een goede verzorging als onderdeel van het gezin, maakt haar gelukkig.

Amber heeft een zachtaardig en vriendelijk karakter.

Ondanks dat dient zij uiteraard ook te acclimatiseren binnen een nieuwe situatie.

Daarom zijn wij voor haar opzoek naar een fijne adoptant waarbij Amber haarzelf kan en mag zijn."

Haar verhaal:

Amber werd door ons contact Crina, gezien buiten de bebouwde kom, waar zij smeekte om haar aandacht.

Zij liep op een zandpad, eerder daar achtergelaten, ongewenst, onbegrijpelijk zo'n lieve hond...

Haar vacht was in slechte conditie en zij was ondervoed.

Crina bracht haar onder bij dit gastgezin waar zij met alle liefde wordt opgevangen en waar Amber zich ontpopte toe een ware schoonheid.

Nu is het tijd om op zoek te gaan naar haar Forever Home. Bent u dit?

Dan nodigen wij u uit, ons intake-formulier in te vullen

Zodra de juiste match voor Amber is gevonden reist zij met de Happybus naar NL toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft Amber geen kans op een veilig en liefdevol leven.

AMBER
Geslacht: Teefje

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio 2016/2017

Formaat: Normale middelmaat (50-55cm)

Type: Prachtige onbekende kruising

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorger, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intakeformulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunnen zijn.

De onkostenbijdrage is: €  355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst