Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ALMA ( Klein )

ALMA ( Klein )

ALMA EEN LIEF, KLEIN EN RUSTIG TEEFJE,
ALMA is gevaccineerd en gezond verklaard door een dierenarts.

Bekijk de video's van deze lieverd via YouTube:

Haar vorige baasjes hebben altijd goed voor haar gezorgd, zij is altijd netjes op tijd ontwormt en gevaccineerd.
Dit is nagevraagd bij de betreffende dierenarts. Door de verhuizing is Alma achtergelaten.
Ons contact heeft de zorg voor Alma op zich genomen.
Alma zoekt een lief baasje.
Alma is een vriendelijk meisje met zachtaardig karakter.

Wij staan in direct contact met de verzorgster van Alma

Alma is door de buren van ons contact Alex achter gelaten, op de bouwkavel.
Aan hem is gevraagd voor Alma en haar zusje Karina op zoek te gaan naar lieve baasjes.

Op dit moment zijn er bouw activiteiten en is de situatie niet veilig door een zeer dreigende sfeer ter plaatse.
Daarom zijn de zusjes nu te logeren bij ons contact Nicoleta.

Beide zusjes zijn urgent op zoek naar een beter leven gezien zij nu verplicht in een kleine kennel en bench dienen te verblijven.
Er is eigenlijk geen plaats voor opvang van deze zusjes...

Naam: Alma
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren 2018
Formaat: Klein, 6/7 kg
Type: Onbekende kruising wellicht met Corgi
Energieniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouder/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin rustig begeleiden
Gesteriliseerd: Ja

Zodra de juiste match is gevonden reist dit lieve meisje naar NL.
In haar geboorteland Roemenië heeft Alma geen kans op een veilig en liefdevol leven, daarom is ons gevraagd haar te bemiddelen.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor ALMA is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com