Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ALIONA (Kleine/ normale middelmaat)

Aliona (Kleine/ normale middelmaat)

WE STELLEN U VOOR AAN MOOIE ALIONA!

Aliona is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een filmpje van Aliona

Alina wil zo graag liefde en aandacht!

Aliona is een prachtig teefje, die is afgestaan door haar baasjes aan Crina. Ze was niet meer gewenst.

Aliona verblijft nu dan ook in het prive asieltje van Crina.

Aliona is blind aan haar linker oog, maar heeft daar totaal geen last van.

Aliona is een hond die graag met haar baasje wandelt, maar helaas is dat, door gebrek aan tijd, in het prive asiel nauwelijks mogelijk.

Omdat Aliona een thuis gewend is, is het voor haar eigenlijk niet te doen in de kou en sneeuw in haar kenneltje.

We zoeken voor Aliona een veilig en rustig thuis. Geeft u haar een nieuwe kans?

Naam: ALIONA
Geslacht: Teef
Leeftijd: Ongeveer zes jaar
Formaat: Kleine normale middelmaat
Energieniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Wij plaatsen Aliona niet binnen een drukke (gezin)situatie met jonge kinderen.
Europees Paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Als u op zoek bent naar een leuke hond, realiseert u zich dan dat vele ongewenste en lieve hondjes zoals Aliona op zoek zijn naar een lief en gezellig baasje.
staan in direct contact met de opvang van Aliona. Zodra de juiste match voor Aliona is gevonden reist zij naar haar nieuwe baasjes toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een liefdevol leven. Wie maakt Aliona gelukkig?

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.
U vind dit formulier door op de rode ' Ik wil deze hond adopteren'  te klikken rechts naast de foto van de hond.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

De onkostenbijdrage voor ALIONA is: € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden.