Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ALICE ( Kleine Middelmaat )

ALICE ( KLEINE MIDDELMAAT )

ALICE LIEVE MAMA VERDIEND EEN MANDJE

Alice is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van Mama Alice via onderstaande link

Mama Alice en haar pups

Alice is een lieve mama die met haar pups is gered van de straat.

Alice en haar pups zijn lieve hondjes. Wij zoeken voor Alice een liefdevol huis waar zij de rest van haar leven mag slijten. Zodra de pups niet meer zogen, mag Mama Alice afreizen naar Nederland.

Wij denken dat een gelijkwaardig honden maatje voor Alice welkom zal zijn. Wij bemiddelen Alice niet in een druk gezin met jonge kinderen.

Voor iedere hond is van belang dat de toekomstige baasjes, voldoende tijd, geduld en inzicht hebben om de hond te begeleiden en te laten ontwikkelen tot een fijne hond.

Alice en haar pups werden door rescuer Florin van de straat gered. De mama en haar pups liepen gevaar in de gevaarlijk drukke straat en omwoners wilden haar en haar pups van straat vangen en in het bos dumpen.

Zij verblijven nu in de opvang van Florin, waar de hondjes dagelijks in contact komen met de verzorgers, buiten spelen met andere pups en waar mama kennis mag maken met andere hondjes. Ze worden nu gelukkig goed verzorgd.

Zodra de juiste match voor mama Alice is gevonden, reist zij met de Happy-Bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie, heeft dit lieve teefje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Wij staan in contact met de opvang van Alice

Naam: ALICE

Geslacht: Teef

leeftijd: Geboren

Type: Onbekende kruising

Formaat: Kleine middelmaat

Energieniveau: Gemiddeld tot hoog ( jonge hond )

Kan met kinderen; Ja > 12 jaar obv ouders/verzorgers

Chipregistratie: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email naar ons sturen, dan kunt u het intakeformulier hier downloaden en deze volledig ingevuld aan ons verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor ALICE  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.