Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » AKIRA ( Normale Middelmaat )

AKIRA ( Middelmaat )

PRACHTIG TEEFJE AKIRA, EEN WARE SCHOONHEID!

Akira is gevaccineerd en heeft een gezondheidsverklaring van een goede dierenarts.

Klik op de links hieronder om een paar leuke filmpjes te zien van mooie Akira!

Blije en mooie Akira!

Akira knuffelt met haar verzorgster

Akira is gek op rennen en dollen

Zusjes Gina en Kimi zijn al door ons bemiddeld, echter voor AKIRA is er nog geen baasje gevonden....

Dat vinden wij erg jammer, ook voor haar zijn wij op zoek naar de juiste match en daarom brengen wij deze beauty onder uw aandacht.

Akira, is een prachtige jong teefje, normale middelmaat, 2,5 jaar.

Akira was samen met haar twee zusjes achtergelaten in de buurt van het prive-asiel van ons contact.

Akira is een kruising Herder Akita en heeft een vriendelijk aanhankelijk karakter. Zij loopt prima mee aan de riem.

Akira is een blije vrolijke hond, zij gaat graag mee uit wandelen en geniet van aandacht van haar verzorgsters

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele kansarme honden zoals AKIRA op zoek zijn naar een fijne baas

Naam: AKIRA

Geslacht: Teefje
Type: Kruising Akita/ Herder; door dierenarts bevestigd
Formaat: Normale middelmaat 50-55 cm
Leeftijd: Geboortedatum volgens dierenarts 20 november 2016
Kan met kinderen: Ja, ons advies >12 jaar obv ervaren ouders.
Europees Paspoort: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor AKIRA is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com