Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » ZANI (OFFLINE)

ZANI ( Normale Middelmaat )

ZANI is een Knappe jonge reu die houdt van rennen en ravotten, Zani is een kruising labrador retriever die het heerlijk vindt om samen met het baasje leuke dingen te ondernemen.

ZANI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts. Zani wordt gecastreerd

Bekijk via onderstaand linkje een filmpje van Zani

Zani en Ursu

Zani speelt met Ursu

WELK BAASJE WIL MET LEUKE ZANI WERKEN? HIJ VERDIEND EEN KANS!

Zani verblijft op een privé terrein met meerdere honden. Helaas tussen de husky en Zani gaat dat niet goed, maar met de andere honden wel. Zani is een hond die geknuffeld wilt worden en een aai over zijn bol  komt halen bij zijn verzorger rescuer Alex.

Omdat Zani niet met katten kan mag hij helaas niet naar binnen, en kijkt hij vaak zielig door het raam. Maar Alex zijn verzorger kan het risico niet nemen dat hij achter de katten aangaat.

Zani is een hond die nog alles moet leren. Zani kan nog niet aan de riem lopen. Maar  is een jonge hond die het heerlijk vindt om samen met het baasje leuke dingen te ondernemen.

Voor Zani zoeken wij een baas met ervaring en inzicht, liefde tijd en geduld om Zani vanaf de basis alles te leren wat het is om een hond te zijn.

Bent u de baas die met Zani een vertrouwensband op wilt bouwen? Die Zani de kans wilt geven om te laten zien dat hij een geweldige hond is?

Lief is hij al, maar als Zani weet waar hij aan toe is zal hij een fijn lid van het gezin zijn.
Dit wil niet zeggen dat Zani in de toekomst niet met andere honden kan . Hij heeft nog nooit de goede begeleiding gehad en leeft nu in een hele andere situatie dan wanneer hij in een huiselijke situatie woont.

De opvang van Zani verteld:
Hij speelt graag met mijn andere honden en is erg aanhankelijk. Met regelmaat legt hij zijn kop op mijn schoot voor een aai en een knuffel.

Alex ons contact heeft  ZANI gered, hij was ongewenst en zonder pardon op straat gezet in de buurt van Alex zijn huisje.

ZANI logeert tijdelijk bij Alex, hij heeft ons gevraagd de juiste match voor hem te vinden.

In zijn geboorteland Roemenië, heeft Zani geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Zani met de happy-bus op reis naar Nederland.

Naam: ZANI
Geslacht: Reu
Leeftijd: April 2019
Formaat: Normale middelmaat

Energieniveau: Hoog, Zani is een jonge hond
Type: Vermoedelijk kruising Golden of Labrador Retriever
Kan met kinderen: (wij plaatsen Zani niet in een drukke gezinssituatie )
Kan met honden: Ja ( Maar word op dit moment als enigste hond geplaatst )
Kan met katten: nee
Gesteriliseerd: word gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor ZANI is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's