Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » ZANI (Middelmaat )

ZANI ( Normale Middelmaat )

***** URGENT !! *****
LIEVE, VROLIJKE, JONGE REU ZANI

ZANI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk via onderstaand linkje een filmpje van Zani

Zani en Ursu

Zani speelt met Ursu

Zani is een prachtige jonge reu, waarschijnlijk een kruising Retriever (Golden of Labrador).
Op een dag stond Zani aan de poort bij ons contact Alex. Zani bleek niet gechipt en niemand was naar hem op zoek.
Zani is ongewenst uit huis gezet en belande bij toeval en gelukkig bij Alex die een echte hondenliefhebber is.

Alex verteld over Zani:
Hij speelt graag met mijn andere honden en is erg aanhankelijk. Met regelmaat legt hij zijn kop op mijn schoot voor een aai en een knuffel.
Ook met mijn katten gaat het prima. Zani is een jonge hond die het heerlijk vindt om samen met het baasje leuke dingen te ondernemen.

ZANI is een jonge hond die een vrij leven bij Alex is gewend. Een ruime tuin is voor ZANI dan ook een vereiste.
Wij plaatsen Zani bij meer ervaren honden liefhebbers die hem binnen een nieuwe situatie , met tijd en inzicht kunnen begeleiden.

Naam: ZANI
Geslacht: Reu
Leeftijd: April 2019
Formaat: Normale middelmaat

Energieniveau: Hoog, Zani is een jonge hond
Type: Vermoedelijk kruising Golden of Labrador Retriever
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja
Kan met katten: nee

Zodra de juiste match gevonden is voor Zani mag hij afreizen naar zijn nieuwe baasje(s) in Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft hij geen kans op een gelukkig en liefdevol leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor ZANI is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's