Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » WILLIAM (Middelmaat)

WILLIAM (Middelmaat)

WILLIAM LIEVE REU, WAAR MAG HIJ KOMEN WONEN?
William is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van William
WILLIAM geniet van aandacht

William lieve knuffelbeer, wil zo graag zijn eigen warme mandje, een paar pantoffels waar hij aan kan liggen en dromen bij de kachel

Wij zoeken voor William een baasje die weet een hond als William nodig heeft. Bent u degene die het baasje kan zijn voor William?

William is gered door ons contact Crina uit de public shelter Simeria. Sindsdien verblijft deze lieverd in het privé asieltje van Crina.

Zodra de juiste match is gevonden reist William met de happy-bus naar Nederland.

In Roemenië maakt William geen kans op een liefdevol huisje.

Naam: WILLIAM

Geslacht: Reu

Leeftijd: ongeveer 4-5 jaar

Formaat: Grote Middelmaat

Energie: Laag/gemiddeld

Type: kruising Roemeense herder

Sociaal: Ja, moet wel eerst acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor WILLIAM is:
€
355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.