Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » VALENTINO (Kleine middelmaat)

Valentino (Kleine middelmaat)

KANJER VAN EEN JONG VENTJE VALENTINO, MET ZIJN PRACHTIGE GROENE OGEN

Valentino is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Valentino is gevonden op straat in Roemenie door Crina ons contactpersoon. Natuurlijk is hij meteen in veiligheid gebracht!

VALENTINO is ongeveer 1 jaar jong, gevaccineerd, gechipt, paspoort en gecastreerd, ontwormd en ontvlooid.

Nu alleen nog een liefdevol veilig thuis, deze kanjer is lief voor mensen en andere honden

Wij staan in direct contact met de opvang van Valentino

In zijn geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een gelukkig leven en daarom is onze stichting gevraagd Valentino te bemiddelen.

Naam: VALENTINO
Geslacht: Reu
Formaat: Kleine middelmaat (ongeveer 45 cm)
Leeftijd: 1 jaar
Energie niveau: Gemiddeld (jonge hond)
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders.
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor VALENTINO is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com