Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » URSU (Middelmaat)

URSU (Middelmaat)

URSU, EEN LIEVE KRULLENBOL MET EEN ZACHTAARDIG KARAKTER

Ursu is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande links de video's van Ursu
Mooie Ursu wil zo graag even wandelen
Ursu houdt van aandacht
Ursu is net naar de kapper geweest en heeft een lekkere warme jas gekregen
Lieve kalme Ursu
Ursu, net gered en met zijn vacht nog vol klitten
Arme kerel met al die klitten. Gelukkig is de kapper al onderweg.

Wij stellen u voor aan krullenbol Ursu. Ursu is een lieve hond die het heel gezellig vindt als hij aandacht krijgt. Hij speelt heel graag met hondenspeeltjes en loopt goed mee aan de riem. Kortom, Ursu is een lieve ziel en verdient een eigen warme mand!

Zijn verhaal: URSU werd door ons contact Crina, aangetroffen zwaar verwaarloosd, met vervilte vacht, achter gelaten omdat zijn baasje hem niet de zorg wilde geven die Ursu nodig heeft.
Crina heeft Ursu meegenomen en de trimster laten komen om Ursu op te knappen. Er verscheen een prachtige hond onder de dreadlocks vandaan. De eerste weken reageerde Ursu erg onwennig en begreep nog niet direct dat er ook vriendelijke mensen zijn.
Ondertussen geniet hij van alle aandacht, loopt netjes mee aan de riem.

Voor URSU zijn wij op zoek naar baasjes waar hij heerlijk zichzelf mag zijn, gewenst is, wel met tuin maar geen drukke situatie, geen drukke stad en geen jonge kinderen, immers Ursu kent dit niet.
Valt u op deze lieve krullenbol? En houdt u van een grote gezelschapshond? Om samen een vriendschap op te bouwen voor het leven? Dan nodigen wij u uit te reageren en online ons intake-formulier in te vullen.

Naam: URSU
Geslacht: Reu
Formaat: Grote Middelmaat

Leeftijd: Geboren medio  2013, Ursu kan jonger zijn
Type: Vermoedelijk kruising Roemeense herdershond.
Energieniveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja, in nieuwe situatie rustig opbouwen
Kan met kinderen:  Ja ons bleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie.
Kan met Katten: Onbekend
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor URSU is:
€
295,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.