Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » TOMMY (Middelmaat)

TOMMY (Middelmaat)

TOMMY  van Pechvogel tot vrolijke lieverd op zoek naar zijn baasjes

Tommy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Tommy is een slimme, mensgerichte hond.

Tommy is speels, heeft een meewerkend karakter en vindt alles leuk!

De eerste weken zal Tommy iets onzeker zijn en ook Tommy dient binnen een nieuwe situatie te acclimatiseren.

Alleen een blokje om is niet voldoende voor Tommy, een denkspel, snuffelkleed, ravotten zijn enkele van zijn favoriete bezigheden.

Voor Tommy is een lief honden vriendje of vriendinnetje waar hij mee kan optrekken een vereiste.

Ook een heerlijke tuin om te spelen en te luieren.

Tommy loopt keurig mee aan de riem.

Zijn verhaal;

Tommy werd door ons contact Crina, aangetroffen. Hij was net daarvoor aangereden en vermoedelijk uit de auto gezet door zijn vorige baasje... Een getuige belde naar ons contact op en zij ontfermde zich over Tommy. Helaas was zijn rechter achterpootje gebroken..... Meerder operaties waren nodig om dit te herstellen. Hierdoor is dit pootje stijf, maar wel bruikbaar. Tommy kan hierdoor wandelen en spelen.
Hij heeft geleerd hier mee om te gaan.

Door zijn kleine handicap werd Tommy niet of nauwelijks opgemerkt in het asiel.
Dit maakte Tommy erg verdrietig, hij snakte naar aandacht, maar in het asiel is geen tijd voor extra aandacht voor de honden....

Gelukkig reageerde 2 lieve dames, die eerder via ons een hond hadden geadopteerd.
Zij wilde graag Tommy een kans geven en hem opvangen binnen een huiselijke situatie.
Zodat iedereen kan zien hoe leuk Tommy is!

In Januari kwam Tommy aan in Nederland. Momenteel logeert hij bij Nita en Sabine in Belgie.
Hier heeft Tommy veel geleerd en is nu zover dat wij op zoek kunnen naar zijn "forever home"

Wij zoeken voor Tommy, adoptanten die graag bezig zijn met de hond en reeds een fijne stabiele hond hebben binnen hun huishouden. Baasjes die bewust kiezen voor een lieverd die minder kans maakt op een fijn leven. Bereid zijn om tijd te investeren in Tommy als nieuw maatje en gezinslid

Met liefde en  geduld is Tommy de allerleukste hond die je maar kan wensen.

Heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn voor Leuke Speelse Tommy?
Heeft u een tuin met gras en een leuk hondenmaatje voor Tommy
Dan nodigen wij u uit te reageren en online het intake-formulier in te vullen.

Naam: TOMMY

Geslacht: Reu

Geboren: augustus 2018

Formaat: Normale middelmaat ongeveer 50 cm

Type: Prachtige speelse onbekende kruising wellicht herder-genen.

Energyniveau: Gemiddeld tot hoog

Kan met kinderen: Ja, > 14 jaar obv ouders, geen drukke (gezins-)situatie.

Europees paspoortje: Ja

Gezondheidsverklaring; Ja

Gecastreerd: Ja

Bijzonderheden: Stijf pootje waar Tommy geen last van ondervind
Tuin en leuk honden-speelmaatje is voor Tommy een must

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor TOMMY is:
€
355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.