Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » TIMO ( Grote Middelmaat )

TIMO

Prachtige TIMO

TIMO is een vriendelijke jonge hond, houdt van aandacht en geniet van wandelen.

Als u op zoek bent naar een leuke jonge hond, bedenk dan dat vele ongewenste en kansarme honden, zoals TIMO, op zoek zijn naar een baasje.

Crina heeft TIMO gered vanuit een vreselijk dodingsasiel waar hij verbleef in de kennel met honden, op de zwarte lijst. Met andere woorden, TIMO had niet lang mee te leven....

Gelukkig heeft Crina deze schat van een hond kunnen redden. Nu verblijft hij bij haar in de opvang en is reis klaar, gecastreerd en gezond verklaard door de dierenarts.

Nu nog een leuk baasje voor deze kanjer!

Zodra de juiste match is gevonden reist Timo naar NL.
In zijn geboorteland heeft Timo geen kans op een veilig en liefdevol leven en daarom is ons gevraagd Timo te bemiddelen.

De laatste foto is door Crina gemaakt in het dodingsasiel..

Naam: TIMO
Geslacht: Reu
Type: Prachtige kruising herder
Formaat: Middel/ grote middelmaat (50-55 cm) 35 kg
Leeftijd: Geschat door dierenarts ong. 2 jaar jong
Energieniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor TIMO is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com