Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » TAZ ( Middelmaat )

TAZ ( Middelmaat )

RUSTIGE MOOIE TAZ

Bekijk de video van deze lieverd op YouTube

Zoekt u een maatje waar u heerlijk mee kunt wandelen, samen relaxen op de bank, lees dan verder!

Dit schrijft zijn verzorgster over TAZ:

TAZ is gered uit het openbare asiel van Mihailesti in Roemenië. Toen was hij nog maar een nummer en terughoudend tegenover mensen (wat heel begrijpelijk is). In het begin kon hij niet aangeraakt worden, maar stap voor stap herwon hij weer vertrouwen in mensen en
andere honden.

Het is een hele kalme rustige hond, en houdt ervan om op de achtergrond te blijven om andere voor te laten gaan.

Ik heb een speciale band met TAZ, misschien omdat het veel moeilijker was om het voorrecht te hebben zijn hart te winnen.

Hij zal in het begin terughoudend zijn maar als je hem eenmaal leert kennen, dan ga je van hem houden, en hij van jou!

TAZ is niet de jongste meer maar voor honden betekent leeftijd niets. Hij vindt wandelen heerlijk en kan verder goed met andere honden opschieten. Heerlijk relaxen geniet deze lieverd ook van. Een ritje mee in de auto vindt hij spannend.

Zodra de juiste match is gevonden, reist TAZ naar zijn nieuwe Familie in Nederland toe.

NAAM: TAZ
Geslacht: Reu
Leeftijd: 9 jaar (in zijn paspoort staat 12 jaar omdat in Roemenië de honden altijd ouder vermeld worden bij binnenkomst in het gemeente asiel)
Formaat: Middelmaat
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: onbekend
Chipregistratie: Ja
Gecastreerd: Wordt gedaan
Bijzonderheden: Taz heeft een bloedtest gehad en alles is in orde.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor TAZ is: 195,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com