Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » TAMANGO (Grote Middelmaat)

TAMANGO (Grote Middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

TAMANGO LEUKE VRIENDELIJKE LOEBES, GEK OP AANDACHT EN SPEL.
Tamango is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Tamango
Deze volgen binnenkort

Tamango is een vriendelijke speelse kroel hond, Hij vind mensen en andere honden leuk, maar hoeft niet perse een hondenmaatje. Maar heeft zijn toekomstige baasje een leuk vriendinnetje dan vind hij dit ook heel leuk.

Tamango heeft graag de aandacht van de mensen en wil ook in alle rust kunnen eten. Hij is een blij mannetje die knuffels niet uit de weg gaat.

Wij zoeken voor Tamango een baas die snapt wat een hond nodig heeft, dat de hond eerst dient te acclimatiseren.

Met veel liefde en geduld zal dit mannetje leren wat een familie is. Tamango is niet bekend met de riem, maar met geduld en oefenen zal dat geen probleem geven.

Het verhaal van Tamango:

Tamango is door ons contact Crina gered uit de public shelter Simina. Hij verblijft nu in het privé asieltje van Crina totdat er een lief baasje is gevonden. Crina heeft ons gevraagd hierin te bemiddelen, want het is zo een lieve hond die hoort thuis in een eigen warme mand.

Tamango heeft in zijn geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden voor Tamango mag hij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

TAMANGO

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  2019/ 2020

Formaat: Grote middelmaat

Type: Leuke onbekende kruising

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  ja, maar als er een hond aanwezig is bij voorkeur vrouwelijk!

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst