Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » SUSKE & WISKE (Middelmaat)

SUSKE & WISKE

SUSKE EN WISKE ZOEKEN EEN GEWELDIG BAASJE
Suske en Wiske zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
Ach kijk ze nou toch, die horen toch niet thuis in een asiel

Mooie Suske en Wiske
Suske en Wiske met verzorgster Cristina  samen

Ze willen met Cristina de verzorgster spelen

Nieuwe foto's volgen zo spoedig mogelijk

Vriendelijk koppeltje Suske en Wiske zijn lieve honden. Ze spelen graag met elkaar en doen af en toe lekker gek. Als de verzorgers de kennels schoonmaken of gewoon even bij ze komen staan ze helemaal klaar om de knuffels in ontvangst te nemen.

Wij plaatsen dit koppeltje samen omdat ze van pup af aan met elkaar zijn opgegroeid. Ze hebben een eerder huisje gehad. Deze twee kanjers lopen goed mee aan de riem, en zijn kinderen gewend.

Wij zoeken voor Suske en Wiske een evenwichtige, stabiele, en consequente honden baas. Deze honden hebben meer nodig dan alleen maar een blokje om. het zijn intelligente en zelfverzekerde honden die uitdaging nodig hebben.

Wij staan in direct contact met de opvang van Suske & Wiske

Onze rescuer Crina vertelt:

Suske en Wiske zijn opgegroeid bij een familie die in Roemenië woonde. Toen deze familie besloot terug te gaan naar hun roots, hebben ze hun honden achtergelaten in het huis. Buren hebben de honden naar de public shelter gebracht. Crina zag ze daar en heeft beide meegenomen

In hun geboorteland Roemenië hebben deze twee kanjers geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match voor hen is gevonden reizen Suske en Wiske met de happy-bus naar Nederland.

Naam: SUSKE
Geslacht: Reu
Formaat: Middelmaat
Leeftijd: Geboren omstreeks 2017-2018**
Type: Doberman Pinscher ras groep 2 Middelmaat
Kan met andere honden: Ja ( in eigen huis alleen samen met Wiske )
Kan met katten: Neen
Gecastreerd: ja

Naam: WISKE
Geslacht: Teef
Formaat: Middelmaat
Leeftijd: Geboren omstreeks 2017/2018 **
Type: Doberman ras groep 2 Middelmaat Pinscher
Kan met kinderen: Ja, geen drukke (gezin)situatie, > 12 jaar obv ouders/verzorgers.
Kan met andere honden: Ja ( in eigen huis alleen samen met Suske )
Kan met katten: Neen
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage  voor SUSKE EN WISKE samen is:   710,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

** Dierenartsen verbonden aan een dodingsasiel, zijn geneigd een hond ouder te schatten.

Dit heeft als reden, dat men een hond die ouder is sneller kan euthanaseren .
Zodra een hond van uit de public shelter wordt gered, krijgt deze direct een officieel paspoortje en chip registratie in de database, op naam van de rescue-er, afgegeven door dit zelfde dodingsasiel

Dwz achteraf wijzigen van de leeftijd/geboortedatum is niet toegestaan. Daarom kan het zijn dat de hond een andere leeftijd heeft dan de dierenarts van de rescue-er heeft beoordeeld. (Alle honden bezoeken na de rescue uit de public shelter nogmaals een dierenarts, deze is niet verbonden aan het dodingsasiel en dus objectief). Echter het paspoortje mag niet worden aangepast.
Het kan hierdoor zijn dat een hond, in sommige gevallen volgens de gegevens in het paspoortje ouder is.

Voor alle duidelijkheid,  "Dit is niet het beleid en werkwijze van onze stichting echter wel de werkwijze van sommige public shelters.
Wij zijn hier eerlijk en transparant in en kunnen hier helaas niks aan doen."