Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » SUSKE & WISKE (Grote middelmaat)

SUSKE & WISKE

SUSKE EN WISKE ZOEKEN EEN WARME KACHEL OM LEKKER VOOR TE LIGGEN
Suske en Wiske zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
Ach kijk ze nou toch, die horen toch niet thuis in een asiel

Nieuwe foto's volgen zo spoedig mogelijk

Vriendelijk koppeltje Suske en Wiske zijn lieve honden. Ze spelen graag met elkaar en doen af en toe lekker gek.
Als de verzorgers de kennels schoonmaken of gewoon even bij ze komen staan beide te wachten voor aandacht en om de knuffels in ontvangst te nemen.

Wij plaatsen dit koppeltje samen omdat ze van pup af aan met elkaar zijn opgegroeid.
Zij  hebben een eerder huisje gehad. Deze twee kanjers lopen goed mee aan de riem en zijn kinderen gewend.

Wij zoeken voor Suske en Wiske een evenwichtige, stabiele, en consequent huishouden.
Deze honden hebben meer nodig dan alleen maar een blokje om. het zijn intelligente en zelfverzekerde honden die vragen om uitdaging.

Onze rescuer Crina vertelt:

Suske en Wiske zijn opgegroeid bij een familie die in Roemenië woonde. Toen deze familie besloot terug te gaan naar hun roots, hebben ze hun honden achtergelaten in het huis. Buren hebben de honden naar de public shelter (Dodings-asiel)  gebracht.......
Crina zag beide honden en heeft beide gered.

Zodra de juiste match voor hen is gevonden reizen Suske en Wiske met de happy-bus naar Nederland.

In het geboorteland Roemenië hebben deze twee kanjers geen kans op een veilig en liefdevol leven, daarom is aan onze stichting gevraagd voor Suzke en Wiske de juiste match te vinden.

Naam: SUSKE
Geslacht: Reu
Formaat: Grote middelmaat 22-25 kg
Leeftijd: Geboren medio 2017/2018**
Type: Doberman ras groep 2 Groot formaat Pinscher
Kan met kinderen: Ja, geen drukke (gezin)situatie > 12 jaar obv ouders/verzorgers
Gecastreerd: ja

Naam: WISKE
Geslacht: Teef
Formaat: Grote middelmaat 22-25 kg
Leeftijd: Geboren medio 2017/2018**
Type: Doberman ras groep 2 Groot formaat Pinscher
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor SUSKE EN WISKE samen:  710,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.