Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » SUNNY ( Grote Middelmaat )

SUNNY ( GROTE MIDDELMAAT )

SUNNY is een vrolijke speelse jonge reu, zijn staart kwispelt altijd van plezier!

Bekijk de leuke video van Sunny op YouTube

SUNNY houdt van aandacht van zijn verzorgster en geniet volop van een lange wandeling in de natuur.
Hij is een aanhankelijke trouwe super leuke jonge hond.

Spelen is zijn grote hobby en zolang er leven in de brouwerij is, vindt SUNNY het geweldig.
Mee naar het strand en rennen op de hei zijn favoriete bezigheden van SUNNY.
SUNNY is geen hond voor alleen een blokje om, wij zoeken echt een baasje die tijd heeft om activiteiten met SUNNY te ondernemen

SUNNY was eerder achtergelaten bij een pompstation waar ons contact toevallig tankte met haar auto.
Zij trof  hem daar aan en besloot direct te helpen.

SUNNY logeert bij ons contact Sinzi in Roemenië binnen een huiselijke situatie samen met andere honden en ook een kat.

In zijn geboorteland heeft Sunny geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom

zijn wij voor deze prachtige lieve hond op zoek naar het juiste match.

Naam: SUNNY
Geslacht: Reu
Type: Onbekende kruising, vermoedelijk kruising herder
Leeftijd: Geboren begin maart 2018
Formaat: Grote middelmaat (55 cm)
Energieniveau: Gemiddeld/Hoog Sunny is een jonge ondernemende  hond.
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja, in begin wel begeleiden
Chipregistratie: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor SUNNY is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com