Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » SNOWY (Middelmaat)

SNOWY (Middelmaat)

VRIENDELIJKE RUSTIGE REU SNOWY

Snowy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Snowy is een vriendelijke hond en prima met andere honden. Hij houd van knuffelen en is graag in de nabijheid van zijn verzorgers.
Snowy heeft nog niet veel geluk gehad in zijn jonge leven, en toch is hij is een vriendelijke lieve jongen.

Heeft u voldoende tijd voor de begeleiding en opvoeding van een jonge hond, en vind u het leuk om met de hond activiteiten te ondernemen.

Bent u het baasje om Snowy te laten zien en voelen dat men van hem kan houden. dan nodigen wij u uit om te reageren.

Snowy is door Crina gered uit de public shelter Simeria. Snowy stond op de dodingslijst. Ons is gevraagd of wij een lief baasje willen zoeken. Wij gunnen Snowy natuurlijk meer dan een betonnen vloer in weer, wind en kou.

Zodra de juiste match is gevonden voor Snowy, reist hij met de happy-bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië, heeft Snowy geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: SNOWY
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren eind 2019 begin 2020 (ongeveer 1 jaar)
Type: Onbekende kruising wellicht Kruising Roemeense herder
Formaat: Middelmaat (50-55 cm)
Energie level: Normaal tot hoog. ( jonge hond)
Kan met kinderen: Ja vanaf 12 jaar obv ouders
Kan met katten: onbekend
Gezondheidsverklaring; Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor SNOWY is:
€
355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.