Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » REXI ( Kleine Middelmaat )

REXI ( Kleine Middelmaat )

ONTZETTEND LIEVE REXI,
REXI is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Zie hier de filmpjes van RexI in zijn kennel:

Lieve Rexi is overdonderd in het grote asiel... Altijd maar de herrie, geen eigen slaapplek, geen eigen voerbak, geen aandacht... Puur overleven...
Rexi is een hele lieve kruising Border Collie. Hij verblijft in het grote asiel van Botosani, dit is een gemeente asiel waar door toedoen van een klein groepje vrijwilligers (nog) geen "Kill" beleid is zolang het gemiddeld aantal honden niet stijgt.

Met man en macht wordt er aan gewerkt om dit zo te houden.
Er is geen tijd voor veel aandacht in dit asiel. Daarom proberen wij dit fantastische team vrijwilligers te helpen met de herplaatsing van honden en brengen wij Rexi onder uw aandacht.

Rexi zoekt contact met de verzorgers, maar door de drukte in zijn kennel vindt hij dat toch nog een beetje lastig.
Met rust en geduld zal Rexi zich ontwikkelen tot een fijne hond. Wie haalt Rexi weg uit dit asiel?

Naam: Rexi
Geslacht: Reu
Leeftijd: 3,5 - 4 jaar
Formaat: Kleine middelmaat (45 cm)
Type: Prachtige Border Collie kruising
Energieniveau: Gemiddeld/hoog
Sociaal: Ja, in het begin met geduld
Kan met kinderen: Wij plaatsen Rexi niet binnen een drukke gezinssituatie of woonomgeving
Gecastreerd: Wordt gedaan

Zodra de juiste match is gevonden reist Rexi naar zijn nieuwe thuis in Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen kans.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor REXI is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com