Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » RANDY ( Kleine Middelmaat )

RANDY ( Klein Middelmaatje )

Wij stellen u voor aan ontzettend leuk ventje RANDY!

Een ontzettend leuk jong vrolijk mannetje .
Ons contact Crina redde hem uit de handen van mensen die van hem af wilde. In Roemenië betekend dit als hond dat je leven op het spel staat.

Crina bedacht zich geen moment en haalde Randy op.
Zij vertelde ons dat een ontzettend lief aanhankelijk ventje is en vroeg ons om hem voor te stellen. Randy is mensgericht en houdt van aandacht en knuffelen.

Nu verblijft RANDY in het prive-asieltje van Crina en is hij op zoek naar een lief baasje.

Zodra de juiste match voor RANDY is gevonden, reist hij naar zijn nieuwe baasjes toe. In zijn geboorteland heeft RANDY geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: RANDY

Geslacht: Reu

Formaat: Kleine middelmaat 40-45 cm ongeveer 12 kg
Leeftijd: 1,5-2 jaar geschat door dierenarts
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoortje: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor RANDYis: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com