Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » RALPH (Middelmaat)

RALPH (Middelmaat)

LIEVE SLIMME RALPH WACHT AL ZO LANG OP EEN MOOI LEVEN.

Ralph is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Klik op onderstaande link om de leuke video te zien van de spelende broertjes

Ralph speelt heel graag
De foster is heerlijk ravotten en spelen met leuk hondenkind Ralph
Ralph en Finn aan het spelen

Ralph is een slimme leuke aanhankelijke jonge hond. Maar omdat hij alweer een tijdje in een kenneltje zit is hij erg verlegen geworden.

Ralph is aanhankelijk naar de familie die voor hem zorgt en is blij als hij zijn kenneltje mag verlaten voor een strandwandeling of gewoon lekker om te spelen.

Een leuke grote stabiele hondenvriend of vriendin waaraan hij zich kan optrekken, is een must voor Ralph.

Natuurlijk speelt Ralph ook met kleinere honden maar zijn voorkeur is echt een grote hond.

Ralph houdt van gezellig met de baas wandelen en activiteiten ondernemen, dat is wat Ralph graag wilt. Zwemmen in het water of gewoon heerlijk rennen en gek doen.

Helaas werkt de opvang waar hij nu verblijft hele dagen, en krijgt hij niet de aandacht, liefde en activiteiten die deze lieverd zo hard nodig heeft, ontzettend verdrietig hele dagen in een kennel.

Ralph is geen hond voor alleen maar een blokje om.

Wij plaatsen Ralph niet met kinderen, en zoeken een rustige familie die voldoende tijd en energie over hebben om een hond als Ralph het huiselijke leven te leren.

Zijn toekomstige baasje moet dan ook voldoende tijd voor hem kunnen vrijmaken.

Een huis in een ruime omgeving met grote tuin of grond waar Ralph heerlijk naar binnen en naar buiten kan is een must.

Wij zoeken voor Ralph een baasje die bekend is met de hondentaal en weet wat een hond als Ralph nodig heeft. Bent u degene die zich hierin herkent en denkt het toekomstige baasje voor Ralph te zijn? Reageer dan snel/

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Ralph.

Ralph en Finn waren gevonden door ons contact Sinzi in Roemenië. zijn broertje Finn is al geruime tijd in Nederland, maar Ralph heeft nog steeds geen huisje.

Wij staan in direct contact met het gastgezin van Ralph.

Zodra de juiste match voor Ralph is gevonden reist hij zo spoedig mogelijk met de happy-bus naar Nederland.

In Roemenië maakt Ralph weinig kans op een veilig en liefdevol leven.

RALPH

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geboren in december 2019

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekend

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >14 jaar o.b.v. ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Nee, Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Ja, dit dient wel begeleid te worden.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor RALPH is: € 395,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.