Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » RAKKERTJE (Klein)

Rakkertje (Klein)

KLEINE VROLIJKE RAKKERTJE, WIE GAAT HET HEM SPELEN?
Rakkertje is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Rakkertje
Rakkertje wil graag geknuffeld worden
Rakkertje geniet van de aandacht

Wij stellen u voor aan dit lief klein manneke RAKKERTJE.

Rakkertje logeert momenteel binnen een particulier asieltje, waar hij prima uit de voeten kan met andere hondjes. Rakkertje is vriendelijk en is graag in gezelschap van zijn verzorgers.

Hij kent de riem en accepteert ook katten. Uiteraard dient dit binnen een nieuwe situatie rustig opgebouwd te worden.

Rakkertje is een jonge hond, wij zijn daarom op zoek naar zijn baasjes met voldoende tijd en inzicht voor het acclimatiseren van dit leuke hondje

Zijn verhaal:
Rakkertje is door ons contact Crina gered vanuit een vreselijk dodingsasiel, begin april van dit jaar, in haar regio. Gelukkig is Rakkertje door haar meegenomen naar haar privé asiel, en wacht nu met smart op zijn baasje.

Zodra de juiste match voor Rakkertje is gevonden, dmv onze intakeprocedure, reist dit leuke manneke zsm met de happy-bus naar NL.

In zijn geboorteland  Roemenie heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

RAKKERTJE

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2018/ 2019

Formaat: Klein

Type: Onbekend

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja

Kan met katten: Ja, wel begeleiding nodig

Gevaccineerd; Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst