Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » PIRATE (Middelmaat)

PIRATE (Middelmaat)

LEUKE GRAPPIGE PIRATE, WAAR STRAND ZIJN SCHIP?
Pirate is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Pirate
- video's volgen snel

Kijk eens naar dit leuke vrolijke mannetje, met zijn piratenlapje op het oog. Pirate is een hele vriendelijke hond. Hij is zeer mensgericht en geniet van de aandacht die hij krijgt van de verzorgers. Een aai, een knuffel hij komt het graag halen.

Pirate kan nog niet aan de riem lopen maar is een slimme leergierige jongen. Met geduld gaat dit zeker lukken. Pirate deelt niet graag zijn voer met andere honden.

Heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn voor Pirate? Bent u degene die lekker met Pirate wandelingen maakt, of hem uitdaagt om te spelen? kunt u zich vinden in bovenstaande tekst, vul dan een intakeformulier in.

Crina onze rescuer vertelt:

Pirate zat in de public shelter, en smeekte voor aandacht. Crina kon hem niet laten zitten en heeft hem meegenomen naar haar privé sheltertje. Daar is Pirate met liefde opgevangen, maar een kenneltje is geen "thuis" daarom heeft zij gevraagd of wij willen zoeken naar een fijne familie voor Pirate.

Zodra de juiste match voor Pirate is gevonden reist hij met de Happy-bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Pirate geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: PIRATE
Geslacht: Reu
Leeftijd: In paspoortje vermeld maart/April 2019 ( In het dodingsasiel worden honden bewust ouder geschat ivm eerdere Euthanasie)
Formaat: Middelmaat
Type: Leuke onbekende kruising
Energie level: Gemiddeld/hoog
Sociaal, Ja, dient wel eerst te acclimatiseren
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Ja, wordt als enige hond bemiddeld.
Heeft hondenmaatje nodig: Nee
Gevaccineerd; Ja
Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is: €355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst