Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » PHOENIX ( Klein / Kleine Middelmaat )

PHOENIX ( Klein / Kleine Middelmaat )

LIEVE EN GEZELLIGE REU PHOENIX,
PHOENIX is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Ontzettende leuke reu Phoenix is een geweldig leuk maatje en houdt van gezelligheid.

Phoenix is een hondje die volop geniet van de mooie dingen in het leven.
Aandacht, een knuffel, een goede maaltijd en zo nu en dan een wandelingetje.
Meer heeft deze lieverd niet nodig. Phoenix loopt netjes mee aan de riem, hij is een tuigje gewend.

Phoenix valt in de categorie gezelschapshond en is hiermee ook heel geschikt voor ouderen of baasjes die echt een maatje zoeken voor de gezelligheid.

Eerder is Phoenix door ons contact Crina gered uit een dodingsasiel en nu logeert hij al weer een poos in haar privé asiel.

Op dit moment heeft Phoenix wat overgewicht, hij houdt ontzettend van lekkere brokken.
In zijn kennel is dit lastig aan te sturen gezien hij deze deelt met andere honden.

NAAM: PHOENIX
Geslacht: Reu
Leeftijd: 6 jaar
Formaat: Klein / kleine middelmaat op korte pootjes
Type: Hele leuke onbekende kruising, wellicht met Corgi invloeden
Energieniveau: Laag tot gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja
Gezondheidsverklaring; Ja

Zodra de juiste match is gevonden reist Phoenix naar zijn nieuwe baasje(s) toe.
In zijn geboorteland Roemenië, heeft dit leuke hondje geen kans op een goed en gelukkig leven, daarom is ons gevraagd om voor hem op zoek te gaan naar een heel lief baasje.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor PHOENIX is: 295,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com