Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » PHILLIP (Middelmaat)

PHILLIP (Middelmaat)

PHILLIP LEUKE VROLIJKE SPEELSE REU

Phillip is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van Phillip

Knuffelen en spelen is leuk!

Deze vrolijke jongen zou het liefst alleen maar spelen, helaas gaat dat niet in een klein kenneltje. Phillip is erg gesteld op zijn verzorgers, en blij als ze zijn kenneltje weer aandoen, hij maakt dan altijd een vreugde dansje.

Phillip is een slimme jongen, die het leuk zou vinden als zijn baasje met hem hersenwerk zou doen, en heerlijke lange wandelingen maken.

Phillip kan lopen aan de riem, maar zal wel geoefend moeten worden in zijn nieuwe woonsituatie.

Voor Phillip zoeken wij een hondenbaasje met een gelijkwaardig maatje van ongeveer dezelfde leeftijd van Phillip. Het liefst een leuke vriendin, die een maatje als Philip op prijs stelt.

Het verhaal van Phillip:
Op een dag vond de dierenarts van Crina onze resuer een hondje op weg naar haar werk. Ze heeft het hondje meegenomen en verzorgd en Crina gevraagd of zij Phillip op wilde nemen totdat hij een fijn huisje had gevonden.

Uiteraard heeft Crina Phillip een plekje gegeven in de kennel. Maar een kennel is geen "thuis" en daarom heeft Crina ons gevraagd om te bemiddelen

Zodra de juiste match is gevonden, reist Phillip zsm naar zijn nieuwe familie met de happy-bus naar Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft Phillip geen kans op een veilige en liefdevol leven.

PHILLIP

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2018 - 2019

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekend

Energie nivo: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelinghonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Phillip  is: 355.00 euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst