Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » OTTO (Grote middelmaat)

OTTO (Grote middelmaat)

MOOIE SPEELSE OTTO, WIE GOOIT ZIJN BALLETJE, EN WIL MET HEM SPELEN?
Otto is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Otto

Otto mag even wandelen aan de riem

Otto is een hele lieve vriendelijke speelse jonge hond.

Hij is gek op de verzorgers van het asieltje en komt heel graag een aai en een knuffel halen.

Otto kan netjes aan de riem lopen, maar in een nieuwe situatie zal dit  opnieuw geoefend dienen te worden.
Immers Otto verblijft nu binnen een kennel-situatie.

Wij zoeken voor Otto een thuis met heerlijke tuin om lekker in te spelen en te banjeren.
Een hondenmaatje zou voor Otto heel leuk zijn,  maar nier perse noodzakelijk.

Denkt u het juiste baasje te zijn voor Otto, heeft u serieuze interesse en denkt u een goede match te zijn met deze lieverd.
Heeft u voldoende tijd om samen met Otto te gaan genieten van de mooie dingen binnen een hondenleven?
Dan nodigen wij u  graag uit te reageren en ons online-intakeformulier in te vullen.

Wij staan in direct contact met de verzorgers van Otto.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal (rescuer Crina)
Otto heeft eerder een baas gehad, Otto was in huis genomen voor de jacht, maar Otto was hiervoor niet geschikt en te zachtaardig.
Dus besloot het baasje hem maar op straat te gooien.

Gelukkig kreeg Crina dat te horen en heeft Otto een veilig onderkomen gegeven in haar Privé asieltje .
Maar een kennel is geen thuis en daarom zijn wij gevraagd voor deze ontzettende leuke hond op zoek te gaan naar zijn "Forever Home"

Zodra de juiste match is gevonden reist Otto met de happy-bus naar Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft  Otto geen schijn van kans maken op een veilig en liefdevol thuis.

Naam: OTTO
Geslacht: Reu
Formaat: Grote middelmaat
Leeftijd: Ongeveer anderhalf jaar. begin 2020 geboren
Type: Mooie onbekende kruising
Energie-niveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja, in nieuwe situatie rustig opbouwen
Kan met kinderen: Ja vanaf 12 jaar obv ouders/verzorgers geen drukke (gezin) situatie
Hondenmaatje nodig: Zou voor Otto heel leuk zijn,  maar bij genoeg tijd en aandacht kan hij ook alleen geplaatst worden
Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst