Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » OSCAR ( Middelmaat )

OSCAR ( Middelmaat )

VERLEGEN MAAR O ZO LIEVE EN VRIENDELIJKE OSCAR,
OSCAR is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk hier de video van Oscar:

De vrijwilligster van de stichting die ter plaatse de honden verzorgd in Roemenië vroeg ons om voor Oscar op zoek te gaan naar dat ene mandje, met genegenheid, liefde en geduld. Zij verteld dat Oscar een van de liefste honden in het asiel is, en dat hij een kans verdiend. Ozzy (Oscar) kan heel goed met andere honden opschieten.
Zij vertelde ons dat Oscar genegenheid zoekt maar in het begin verlegen zal zijn, (maar deze lieve jongen wil heel graag) maar binnen dit grote asiel is er nu eenmaal geen tijd en gelegenheid om hem dit te bieden, en vertrouwen op te bouwen met dit lieve ventje.

Wij staan in direct contact met de opvang waar Oscar verblijft.

Naam: Oscar
Geslacht: Reu
Leeftijd: Ongeveer 5 jaar
Formaat: Middelmaat
Type: Prachtige onbekende kruising
Sociaal: Lief en vriendelijk maar Oscar heeft tijd nodig om zijn nieuwe baasje te leren kennen.
Kan met kinderen: Wij plaatsen Oscar niet binnen een (drukke) gezinssituatie met kinderen jonger dan 15 jaar
Kan met katten: Onbekend, kan niet getest worden
Gecastreerd: Ja

Zodra de juiste match is gevonden mag Oscar op reis naar zijn nieuwe baasje in Nederland.
In zijn geboorteland Roemenië heeft Oscar geen kans om zijn liefde te geven...

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor OSCAR is: 295,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com