Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » OREO ( Kleine Middelmaat )

OREO ( Kleine Middelmaat )

AANHANKELIJKE, VROLIJKE OREO,
OREO is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Oreo is een vrolijk ventje, hij geniet ontzettend van aandacht en zou zo graag met zijn verzorgster willen spelen.

Helaas is daar in het privé asiel te weinig tijd voor.

Daarom zijn wij op zoek naar een baasje voor Oreo die graag samen met hem leuke dingen wilt gaan ondernemen en dan bedoelen wij niet alleen een uitlaat rondje.

Oreo maakt graag plezier en verlangt naar aandacht en een gelukkig leven.

NAAM: OREO
Geslacht: Reu
Leeftijd: Tussen de 2 en 2,5 jaar jong
Formaat: Kleine middelmaat (40-45 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: Gemiddeld/hoog (jonge hond)
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja

Zodra de juiste match is gevonden voor dit leuke speelse ventje reist hij naar NL.
In zijn geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een gelukkig leven en daarom is onze stichting gevraagd Oreo te bemiddelen.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor OREO is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com