Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » OPA (GERESERVEERD)

OPA (Klein)

LIEVE OPA HEEFT HEEL VEEL LIEFDE NODIG
Opa is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Opa
LIef oud menneke

Wat een snoetje

Opa moet eerst herstellen omdat hij uit de auto is gegooid, wij zoeken een baasje die wil wachten tot Opaatje naar Nederland mag reizen.
Opa is een heel lief manneke en heeft al heel wat doorstaan. Hij smeekt om liefde een knuffel en aandacht. Kijk dat koppie toch eens.
Bent u diegene die Opa nog wat fijne jaren wilt geven? hij verdiend dit zo.

Wij zoeken voor dit ventje een rustig huishouden, een baasje die weet wat Opa nodig heeft, lekker slapen op de bank, naast het baasje liggen of misschien zelfs wel met een klein hondenmaatje in dezelfde leeftijd.

Opa heeft geen hele lange wandelingen nodig en is al heel gelukkig als hij samen met zijn baasje een blokje om kan. Liefde en aandacht heeft deze kleine nodig. Samen genieten met een heel lief baasje.

Nicoleta ons contact in Roemenie verteld het verhaal van Opa:
Arme Opa is vreselijk verwaarloost door zijn vorige eigenaren. Er was niet meer te zien dat het een hondje was door vervuiling en het vervillten van zijn vacht.

En dan ook nog uit de auto gegooid worden alsof je een zak vuil bent. Door de val heeft Opa zijn pootje zeer gedaan. Opa was overstuur en een vriendin van onze rescuer Nicoleta heeft hem meegenomen en naar de dierenarts gebracht.

De dierenarts heeft eerst opa zijn vacht geschoren zo erg was de vacht er aan toe en door dat ze uit de auto gegooid is heeft hij zijn pootje gebroken. Opa was natuurlijk erg overstuur door wat er gebeurt was, dus hij mag eerst bijkomen en genezen van zijn gebroken pootje.

Zodra de juiste match voor Opa is gevonden en hij hersteld is reist deze kanjer naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië heeft dit moppie geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: OPA
Geslacht: Reu
Leeftijd: 2009/2010
Formaat: Klein
Type: Kruising pekinees
Energieniveau: laag
Kan met kinderen: Ja maar wij plaatsen Opa niet bij een familie met kinderen
Gevaccineerd: Wordt gedaan
Gecastreerd: Nee word niet gedaan vanwege zijn leeftijd

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor  is:
€
225,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.