Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » OLLIE (Kleine middelmaat)

OLLIE (Kleine middelmaat)

OLLIE LEUKE VRIENDELIJKE REU
Ollie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Ollie

Is hij geen snoepje?

Leuke Ollie wil heel graag een eigen mandje!

Ollie is een leuke vrolijke reu, speelt graag met de andere honden in de kennel Hij vindt alle honden en mensen erg leuk, Ollie komt graag een knuffel halen bij Alex de verzorger. Hij is een vriendelijke jongen.

Voor Ollie zoeken wij een baasje met een gelijkwaardig maatje waar Ollie zich aan op kan trekken. Een baasje die inzicht heeft en weet wat een hond nodig heeft. Ollie is nog geen riem gewend, maar met oefenen komt het zeker goed.

Het verhaal van Ollie (Ringoland Florin)

Ollie is gered uit het dodingasiel op verzoek van onze stichting. Hij was erg mager en hongerig. Gelukkig maakt Ollie het nu weer goed en is ons door Florin van Ringo foster gevraagd een huisje te vinden voor hem.

OLLIE
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren medio 2014/2015

Note: In het dodingsasiel worden honden systeemmatisch express ouder geschat en dit word geregistreerd, dit voor eerdere euthanasie. De kans is aanwezig dat Ollie jonger is.

Formaat: Kleine middelmaat
Type: Onbekende kruising
Energie niveau: gemiddeld
Sociaal: Ja, wel eerst acclimatiseren
Kan met kinderen: Ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers geen drukke (gezins)situatie.
Hondenmaatje nodig: Ja
Kan met katten: onbekend
Gevaccineerd; Ja
Gecastreerd; Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor OLLIE is: € 295,-

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.