Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » NEMO ( Middelmaat )

NEMO

Onze stichting heeft Nemo ruim 1 jaar geleden gered uit uit dodingasiel en sindsdien verblijft hij bij in het privé asiel van rescuer Ana.

Het word tijd dat Nemo een baasje krijgt! Nemo is een hele lieve hond, in het begin is hij verlegen. Maar als zijn nieuwe baasje geduld met hem heeft en stapje voor stapje de mooie dingen in het leven samen wil ontdekken, dan word Milo een hele gelukkige hond, hij heeft alleen een kans nodig! Welk baasje sluit deze lieverd in zijn of haar hart?

Zodra het juiste baasje is gevonden mag Nemo op reis naar Nederland.

Naam: Nemo
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: 2 jaar
Formaat: ongeveer 50-55 cm
Energieniveau: normaal
Sociaal: Ja ( in het begin verlegen)
Goed met kinderen: Ja, advies >16 jaar obv ouders (Geen druk gezin)
Goed met andere honden: Ja
Goed met katten: onbekend
Paspoort en chip: Ja
Gesteriliseerd: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor NEMO is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com