Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MISCHA (MIDDELMAAT)

MISCHA (Middelmaat)

MISCHA, zachtaardige ziel, kwijnde weg in public shelter (=dodingsasiel)

MISCAH is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van MISCHA
In het dodingsasiel de beelden spreken voor zich..........

MISCHA, verlangt zo naar een aai en liefde.

Binnenkort volgen er nieuwe foto's & video's Toch wilde wij Mischa al voorstellen. Wie weet ziet zijn toekomstige baasje hem en valt als een blok voor deze lieverd.

MISCHA is een zachtaardige reu. Een hond die graag aandacht heeft van zijn verzorgers. Mischa logeert nu bij ons contact Georgiana binnen een gezinssituatie. Zij vertelde ons: Mischa is 1 brok liefde een geweldige lieve hond. Bij ons thuis reageert hij prima op de andere honden en ook de katten worden door hem geaccepteerd.

Mischa zijn verhaal.

Mischa werd door Georgiana aangetroffen in het gemeente asiel (lees dodingsasiel). Zij kreeg hem niet van haar netvlies en besloot hem te redden.Zijn oogjes smeekte haar om aandacht en vroegen haar "Haal mij hieruit, en dat deed ons contact.

Georigiana verteld wij willen Mischa bij laten komen van zijn vreselijke avontuur bij ons thuis. Wij verwachten dat Mischa medio eind sept. klaar is om te vertrekken naar zijn "Forever home.

Mischa verdient fijne liefdevolle baasjes.

Georgiana heeft ons gevraagd om voor Mischa het allerliefste baasje te vinden, zonder al te hoge eisen en verwachtingen, zodat Mischa weer leert genieten en een blije hond mag zijn.

Heeft u een groot hart voor deze lieve reu Voldoende tijd is een vereiste om samen met Mischa te genieten van de mooie dingen binnen een hondenleven.

Heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn met deze lieverd. Dan nodigen wij u uit te reageren.

Wij staan in direct contact met de opvang van Mischa

Zodra zijn match is gevonden, reist lieve Mischa naar NL toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft deze kanjer geen kans op een liefdevol leven en is hij ongewenst

Naam: MISCHA

Geslacht: Reu

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : Medio 2015 geschat door dierenarts PS,

aldaar worden honden bewust ouder geschat, voor eerdere euthanasie. Mischa kan dus jonger zijn dan staat vermeld in zij paspoortje uitgegeven in het dodingsasiel.

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekende kruising, met de looks van een retriever type

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren na herplaatsing

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   JA  maar ook met een  gelijkwaardig hondenmaatje.

Kan met katten: Ja, binnen nieuwe situatie, wel begeleiden.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Mischa is:  € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst