Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MILO (Kleine Middelmaat)

MILO (Kleine Middelmaat)

WIJ STELLEN U VOOR AAN KNUFFELTKONTJE, MILO
Milo is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's  van dit super leuke ventje via onderstaande linkjes.

MILO is een heel gezellig reutje, een knuffelkontje met grappige opstaande oortjes . Milo houdt ook van zo af en toe een rondje rennen.
Het is zo een leuk hondje en toch word hij steeds over het hoofd gezien.

Zo jammer voor dit kereltje dat hij zijn dagen in een kenneltje slijt.
MILO is ook geschikt voor vitale gepensioneerden, en kandidaten die een gezellig hondje zoeken.

Na jaren in de opvang bij onze lieve contacten Lorena en Alex wordt het de hoogste tijd dat grappige aanhankelijke ventje Milo een lief baasje vindt. Milo is gek op aandacht en mensgericht. Andere hondjes vind hij ook leuk en hij geeft graag knuffels.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden, zoals Milo, op zoek zijn naar een lief baasje.een leuk hondenmaatje zou heel fijn zijn voor hem, maar niet perse noodzakelijk

In zijn geboorteland Roemenië, Heeft Milo geen kans heeft op een veilig en liefdevol leven.

Eerder werd MILO als ongewenst gevonden door ALEX. Lorena nam de liefdevolle verzorging op zich, tot op heden is er nog geen baasje voor MILO gevonden

Zodra de juiste match is gevonden, reist MILO zsm naar zijn nieuwe familie in Nederland toe.

Naam: MILO
Geslacht: Reu
Type: Grappig onbekende kruising op korte pootjes
Formaat; Kleine/ kleine middelmaat (tussen 35-40 cm ongeveer. Kan hier iets van afwijken)
Leeftijd: Geboren medio januari 2012
Kan met kinderen: Ja, Milo is geen kinderen gewend, daarom plaatsen wij hem niet binnen een situatie met jonge kinderen.
Chip: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor MILO is: 225,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com