Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MILO (Kleine Middelmaat)

MILO (Kleine middelmaat)

WIJ STELLEN U VOOR AAN KNUFFELT KONTJE MILO
Milo is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

MILO is een heel gezellig reutje, een knuffelkontje met grappige opstaande oortjes . Milo houdt ook van zo af en toe een rondje rennen.
Het is zo een leuk hondje en toch word hij steeds over het hoofd gezien.

Zo jammer voor dit kereltje dat hij zijn dagen in een kenneltje slijt.
MILO is ook geschikt voor vitale gepensioneerden, en kandidaten die een gezellig hondje zoeken. Milo kan goed meelopen aan de riem, dit kunt u in de filmpjes zien

Na jaren in de opvang bij onze lieve contacten Lorena en Alex wordt het de hoogste tijd dat grappige aanhankelijke ventje Milo een lief baasje vindt. Milo is gek op aandacht en mensgericht. Andere hondjes vind hij ook leuk en hij geeft graag knuffels.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden, zoals Milo, op zoek zijn naar een lief baasje.een leuk hondenmaatje zou heel fijn zijn voor hem, maar niet perse noodzakelijk

In zijn geboorteland Roemenië, Heeft Milo geen kans heeft op een veilig en liefdevol leven.

Eerder werd MILO als ongewenst gevonden door ALEX. Lorena nam de liefdevolle verzorging op zich, tot op heden is er nog geen baasje voor MILO gevonden

Zodra de juiste match is gevonden, reist MILO zsm naar zijn nieuwe familie in Nederland toe.

Naam: MILO
Geslacht: Reu
Type: Grappig onbekende kruising op korte pootjes
Formaat; Kleine/ kleine middelmaat (tussen 35-40 cm ongeveer. Kan hier iets van afwijken)
Leeftijd: Geboren medio januari 2012
Kan met kinderen: Ja, Milo is geen kinderen gewend, daarom plaatsen wij hem niet binnen een situatie met jonge kinderen.
Chip: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor MILO is: € 225,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's