Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MELLOW (Middelmaat)

MELLOW (Middelmaat)

AANHANKELIJKE MELLOW HOUDT VAN KNUFFELS & AANDACHT

Mellow is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link hoe leuk Mellow is

Mellow wil wel knuffelen

Mellow is in opdracht van onze stichting gered door ons contact Florin in Roemenië. Mellow was een kettinghond, zat in weer en wind buiten. Liefde en aandacht heeft hij nooit gehad..

In het prive asiel van ons contact florin en zijn team werd Mellow met veel liefde onthaald. Nu geniet Mellow op de momenten dat zijn verzorgers tijd hebben, van alle knuffels en aandacht. Dit heeft hij zo gemist en vind het heerlijk.

Mellow is een mensgerichte hond, hij is heel erg vriendelijk, maar door zijn slechte start in het leven wil hij wel heel graag een baasje die genoeg tijd voor hem heeft om samen te genieten van het goede leven..

Om Mellow nu wel de juiste start te geven plaatsen wij hem niet bij kinderen of drukke gezin-situatie.
Milo kan met andere honden ( want spelen vind hij ook erg leuk ) maar in zijn nieuwe thuis situatie plaatsen we Mellow bij voorkeur liever als enigste hond, waar hij rustig kan gaan genieten van zijn mooie nieuwe leven.

Wie kan Mellow het leven geven waar hij zo naar verlangd? Wij zoeken een baasje die Mellow begeleid en weet wat een hond nodig heeft.

Zodra de juiste match is gevonden voor Mellow, reist hij zsm naar Nederland.

In Roemenië heeft hij geen kans op een goed leven.

Naam: MELLOW
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren 2017
Formaat: normale middelmaat ongeveer 45-48 cm 16 kg
Type: onbekende kruising
Energieniveau: normaal
Kan met honden: Ja
Kan met katten: nee
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor MELLOW is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.