Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MAX (Grote middelmaat)

MAX (Grote middelmaat)

PRACHTIGE LIEVE MAX, HIJ VERDIENT EEN GEWELDIGE PLEK

Max woont al een aantal jaren in Nederland, hij is een herplaatser.

PRACHTIGE LIEVE MAX, HIJ VERDIENT EEN GEWELDIGE PLEK

Max woont al een aantal jaren in Nederland, hij is een herplaatser.

Bekijk de video's van Max

Bent u een herder liefhebber? Lees dan zeker verder!

MAX is een prachtige herder met Duitse herder genen. Hij werd geadopteerd in 2016, echter door prive omstandigheden die wij liever persoonlijk toelichten aan serieuze kandidaten, is MAX op zoek naar een fantastisch thuis.

Wat zoeken wij voor MAX?
Een heerlijke ruime tuin waar hij veel in mag vertoeven, maar ook kan kiezen op de momenten dat hij graag binnen wilt zijn.

MAX loopt vlot mee aan de riem en dol op zijn eigen familie. Voor Max zijn wij op zoek naar fantastische baasjes die ook begrijpen dat verandering voor deze lieverd zeker de eerste periode allerlei emoties terweeg brengt. Immers Max snapt er niks van.

Bij onweer en vuurwerk is Max zeker binnen want dat vind hij niet fijn.

Een situatie waar niets moet en MAX samen met zijn baasje kan genieten van elkaar. Max is waaks en zal zijn baasje waarschuwen bij onraad.

Bent u het baasje die MAX een leven gunt waar hij kan genieten samen met u, af en toe samen een wandelingetje maken en waar hij zich zelf mag zijn? Dan ontvangen wij graag bericht van u.

Stelt u uw hart en huis open voor deze lieverd?

Naam: MAX
Geslacht: Reu
Type: Prachtige vitale kruising Duitse Herder
Geboren: Er staat in zijn paspoort: geboren in 2010 echter kan het zijn dat het dodingsasiel bewust MAX ouder heeft geschat ivm snellere euthanasie Onze indruk is dat Max eerder rond de 8 jaar is, het blijft een schatting.
Sociaal: Ja, vooral naar eigen verzorgers
Kan met kinderen: Ja, geen hele drukke (gezins)situatie obv ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja

Na een positieve procedure mag u kennis maken met Max.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email ontvangen?
Neem dan contact op met ons.

stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen inschatten of u eventueel de juiste match kan zijn voor MAX.

De onkostenbijdrage voor MAX word besproken na een positieve procedure.