Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MATTIE & WIETZE ( Kleine Middelmaat )

MATTIE  & WIETZE ( Kleine Middelmaat )

KANJERS MATTIE & WIETZE
Mattie en Wietze zijn gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Mattie & Wietze, klik op onderstaande linken:

Kijk eens hoe blij ze zijn

Wij willen spelen

Kijk eens hoe leuk ze zijn

Mattie and Wietze 2 jonge vrolijke broertjes.
De broertjes zijn enthousiaste kleine middelmaat hondjes en zijn vriendelijk en blij op het moment dat de vrijwilligster aandacht kan geven.

Jonge hondjes verlangen naar ruimte om samen te kunnen ravotten en spelen.
Naar baasjes met voldoende tijd om met beide de mooie dingen van het hond van het hond zijn gaan ontdekken.
Immers een asiel is geen thuis. Tijd, geduld en inzicht is hierbij belangrijk

Wie meldt zich voor deze 2 leuke hondjes en gaat met hen aan de slag.

Het verhaal van Mattie en Wietze.
Ons contact Crina zag beide hondjes in het dodingsasiel, snakkend om aandacht...
Beide zijn duidelijk altijd samen geweest. Ook in het asiel zijn zij samen gelukkig en daarom plaatsen wij de broertjes samen.

Crina wilde deze 2 lieve ventjes redden en haalde hen eind 2020 uit dit vreselijke asiel.

Beide broertjes zijn nu reisklaar (gevaccineerd en gecastreerd) en mogen op zoek naar hun "Forever Home"

Bent u dat vrolijke gezellige baasjes die samen met deze leuke ventjes wilt gaan genieten en een band met hen wilt opbouwen?
Heeft u voldoende tijd, vul dan ons online intake in.

Zodra de juiste match is gevonden voor deze 2 ontzettende leuke broertjes mogen zij afreizen naar Nederland.

MATTIE & WIETZE

Geslacht: Reu

Geboren:  In 2019, gecheckt door dierenarts

Formaat: Kleine middelmaatjes

Energie niveau: Gemiddeld/hoog, jonge hondjes

Type: Ontzettende leuke vrolijke onbekende kruisingen.

Sociaal: Ja, wel in nieuwe situatie opbouwen

Kan met kinderen: Ja ons beleid < 12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met katten: Onbekend, kan niet getest worden

Bijzonderheden: Tuin om te spelen is een vereiste.

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Mattie & Wietze samen is: € 790,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.