Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MARIO ( Middelmaat )

MARIO (Middelmaat)

Wij stellen u voor aan prachtige MARIO, een hele lieve aanhankelijk reu van 5 jaar. Wie valt op deze hele lieve vent, die al zo lang wacht op lief baasje. MARIO logeert al 4 jaar in het prive-asieltje van Crina, zij heeft hem gered maar helaas heeft deze ontzettene lieverd nog steeds geen baasje gevonden.

Als u op zoek bent naar een lieve kameraad, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden wachten op een lieve baas en warme mand.

Mario is door Crina gered, in zijn geboorteland Roemenie heeft hij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven. Daarom is onze stichting gevraagd om Mario te bemiddelen.

Geslacht: Mannetje
Type: Zachtaardige kruising, middelmaat ong. 25-27 kg

Leeftijd:  5 jaar
Energy-niveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja Kan met kinderen:
Ja ons beleid >12 jaar obv ouders, geen druk gezin
Paspoort en chipregistratie:
Ja Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor MARIO is: 295,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com