Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » MACK ( Kleine Middelmaat )

MACK ( Kleine Middelmaat )

KANJER VAN EEN ONTZETTENDE, LIEVE HOND MACK,
MACK is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk de video van Mack, klik op onderstaande link:

Mack is een ontzettende, lieve en sociaal reu. Hij is graag bij mensen in de buurt en kan goed met andere honden overweg. Hij heeft in het verleden wel eens de vaderrol vervuld voor een paar rescue pups in de opvang, zo lief als hij is liet hij de puppy's eerst eten en daarna hij zelf pas.

Mack vraagt niet veel, hij wil een lief baasje die af en toe eens lekker met hem wandelt en waar hij ook af en toe eens wat lekkers van krijgt, Mack heeft een beetje overgewicht omdat er geen tijd is om met hem te wandelen.

Mack verblijft in een kleinschalig pension in Roemenië voor rescue honden.
Wij hopen dat voordat de winter aanbreekt Mack zijn liefdevolle mand heeft gevonden en zijn gouden jaren mag beleven met een heel lief baasje.

NAAM: MACK
Geslacht: Reu
Leeftijd: 9 jaar
Formaat: Kleine middelmaat (40-45 cm)
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: Laag
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Gecastreerd: Ja
Gezondheidsverklaring; Ja

Zodra de juiste match is gevonden voor deze Mack reist hij naar NL.
In zijn geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een gelukkig leven en daarom is onze stichting gevraagd een lief baasje voor Mack te vinden.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor MACK is: 225,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com