Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » LABUS (Middelmaat)

LABUS (Middelmaat)

LABUS LIEVE ALLEMANS VRIEND

Labus is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Labus

Labus in het openbare park
Labus loopt mee tijdens het fietsen
Labus nadat hij gevoerd was
Labus in het asiel van Crina

Labus is een prachtige mooie hond, gek op aandacht, knuffelen, rennen, spelen en leuke activiteiten als hij maar samen met een lief baasje kan zijn. Het is een hond om lekker samen lange wandelingen mee te maken, hersenwerk te laten doen en een cursus volgen. Labus loopt aan de riem.

Wij zoeken voor Labus mensen die ervaring en kennis hebben en weten wat een jonge actieve hond nodig heeft en de energie en tijd hebben om activiteiten/leuke cursus met hem te ondernemen.

Lange wandelingen en training zijn echt een must. Zoekt u een hond waar u een geweldige band mee op kan bouwen dan is Labus de perfecte match. Voor Labus zou het leuk zijn als er een vrouwelijk hondenmaatje aanwezig zou zijn maar is geen must.

Crina verteld

Labus is een speciale jongen, twee jaar geleden werd hij achtergelaten gevonden in een dorp. Hij is zeer vriendelijk en gek op mensen. Een vriendin van Crina voedde samen met haar kinderen elke dag Labus. Helaas hadden ze niet de mogelijkheid om Labus in huis te nemen, maar ze zorgden wel voor hem.

Labus vondt het heerlijk om met hun naast de fiets te hollen. Hij volgde ze dag en nacht. Op een dag stond de politie aan de deur en gaf aan dat de hondenvangers ingeschakeld zouden worden om Labus te vangen en naar de shelter te brengen.
Crina werd gebeld en gesmeekt om Labus op te nemen. Dat heeft Crina gedaan. Maar een kennel is maar een kennel, en daar kan je niet naast de fiets rennen. Daarom heeft Crina ons gevraagd of wij deze hond willen bemiddelen zodat hij straks een baasje vindt die met hem activiteiten wilt ondernemen.

In Roemenië maakt Labus geen schijn van kans op een liefdevol huis
Zodra de juiste match is gevonden mag L:abus afreizen met de happy-bus naar Nederland.

Naam: LABUS
Geslacht: Reu
Geboren: Geschat door dierenarts medio 2018-2019
Type; Onbekende kruising
Formaat: Middelmaat
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins)situatie.
Kan met andere honden: Ja, binnen eigen gezin met voorkeur een teefje.
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelinghonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Labus  is: 355,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst